2011. november 27., vasárnap

natúr szőnyeg - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

hosszú ideje nem használt, nagyon piszkos, de tökéletes állapotban lévő szőnyeg. Egy tisztítással újszerű állapotú lesz. az alacsony ár a szükséges tisztítás miatt van.
a fényképeken ugyanott látható egy folt. ez nem a termék hibája, hanem a fényképezőgépemé...
Családom megunt, kinőtt, nem használt dolgait töltöm föl az év végéig folyamatosan. Lesznek babaruhák, kamasz lány ruhák, női ruhák, műszaki cuccok, és bútorok. Érdemes körülnézni a feltöltött termékeim között, így postaköltséget spórolhatsz, ha mindent egy helyről szerzel be.
A szállítási költség módosulhat csomagolás után, a mindenkori postai díjszámítás szerint számolok, csomagolásért külön pénzt nem számolok föl, ezért 600, -Ft alatti vásárlás esetén csak személyes átvételre van mód, érdi otthonomban.
A műszaki cuccokat nem tudom úgy becsomagolni, hogy biztosan sérülésmentesen eljussanak a vevőhöz, ezért azok átvétele is érdi otthonomban lehetséges vagy Budapesten a Keleti pályaudvartól nem messze, esetleg Balatonalmádiban is megoldható. A bútorok átvétele is személyesen lehetséges, Budapesten a Keleti pályaudvartól nem messze.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-14 08:00
. natúr szőnyeg - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése