2011. május 27., péntek

Fujitsu Siemens c19-3 vagy Benq T905 monitor - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

A képeken látható Fujitsu Siemens C19-3 típusszámú, 19"-os monitor eladó, vagy az alábbi feltételek mellett egy Benq T905-ös 19"-os monitor.
A Fujitsut használom otthon, a Benq-et a munkahelyen, de nincs szükségem kettőre, ezért válok meg az egyiktől.
19"-os LCD kijelző
1280x1024 felbontás
VGA csatlakozó
A Fujitsu-hoz adok minden kábelt (mert eleve része a monitornak), a Benq-hez nem tudom adni, mert én is csak kölcsönzöm.
Mindkét monitor nagyon szép képet ad, megbízhatóan működik, nincs pixel hiba, nem látok rajta karcot sem.
Jelen licit kikiáltási ára a Fujitsura vonalkozik, a Benq monitort 5000Ft-tal drágábban adom. Jelen liciten csak az egyiket szeretném eladni, ha valaki mindkettőt kérné, mindenképp kérdezzen! (ha tudok szerezni magamnak másikat, lehet róla szó, feltegyem azt is licitbe)
Hiba:
A Fujitsu monitor ha nem kap jelet, akkor sem kapcsolja le a háttérvilágítást. Vagyis ha a számítógép gép ki van kapcsolva, akkor fehéren világít, ha jelet kap, akkor viszont azonnal szép képet ad. Ezen apró kellemetlenség kiküszöbölésére kapott egy billenőkapcsolót az aljába süllyesztve.
Benq: cserélve lett a kijelzője egy korábbi törés miatt, csakhogy ezzel a kijelzővel a burkolat bal oldalán az első szürke és hátsó fekete burkolat találkozásánál nem pattan össze, marad egy néhány milliméteres hézag. Persze csak akkor látszik ez az esztétikai hiba, ha az ember oldalról nézi a monitort (mivel a munkahelyemen van, nem tudtam lefényképezni, de komoly érdeklődés esetén megoldom a fotót). Én jobbára szemből szeretem nézni - hiszen arra való -, innen hibátlan : -)
A licitnél kérlek vedd figyelembe a fentieket. Működésében, használhatóságában hibátlanok, megbízhatók, az apróbb kellemetlenség (a Benq esetében esztétikai hiba) miatt adom ilyen alacsony áron.
Várom a kérdéseket, jó licitálást!
Természetesen nem szeretném végigvárni a licitre hagyott időt, akit érdekel, jelezzen és zárhatjuk előbb az aukciót.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-07 21:45
. Fujitsu Siemens c19-3 vagy Benq T905 monitor - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése